Prioritera städning framför musikfestival

Upplever du att dina pengar och din tid inte räcker till? Då kan det vara läge att se över hur du egentligen använder din tid och dina pengar och göra bättre prioriteringar. Du kan exempelvis hoppa över den där musikfestivalen och lägga din tid och dina pengar på att städa och ordna upp ditt hem istället. Ett rent och ordningsamt hem är nämligen något som är väldigt viktigt för att ha en välfungerande vardag och behöver du hjälp med det kan du besöka https://qleano.se/.

Prioritera pengarna rätt

Upplever du att dina pengar försvinner samtidigt som ditt hem ser ut som ett bombnedslag? Det kan bero på att du prioriterar musikfestivaler och andra saker du tycker är roligt framför städning och att du lägger pengar på fel saker. För att få ordning på din situation kan du börja prioritera om dina utgifter. Istället för att lägga pengar på musikfestivaler kan du anlita städföretag som Qleano för att på hjälp. Med rutavdraget får du deras tjänster billigare. På deras hemsida https://qleano.se/ kan du läsa om deras tjänster och boka alltifrån hemstädning till flyttstädning. Även du som är företagare kan få hjälp av Qleano med diverse olika städtjänster. All information om vilka tjänster de kan utföra för företag och privatpersoner går att läsa mer om på deras hemsida https://qleano.se/.

Prioritera tiden rätt

Väldigt många lider av olika dysfunktionella beteendemönster och ett av det vanligaste dysfunktionella beteendet är att skjuta upp tråkiga saker. Oavsett vad det är man undviker att göra, så är det med största sannolikhet något som trots allt måste göras och något som trots allt pockar på ens uppmärksamhet och stjäl ens energi. Att exempelvis inte prioritera städningen i hemmet är inget som gör livet lättare. Tvärtom så vantrivs man i sitt hem när det inte är rent och fräscht. Det är mycket svårt att slappna av och trivas när det är stökigt och smutsigt och det är dessutom svårt försöka hålla sig till bra vanor och bra beteendemönster. Att städa ger dock ingen större belöning jämfört med att göra något som man faktiskt tycker är roligt, men den sköna och tillfredsställande känslan av ett rent och organiserat hem kan bli belöning nog. Det gäller bara att se till så att hjärnan gör den kopplingen, men det kan ta ett tag. Tills dess får man peppa sig själv för att kunna prioritera städningen och lura hjärnan genom att ge sig själv små belöningar medan man städar.

Add Comment

mts_sociallyviral